CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 July 2012

Iklan Kerja : House Detective

Farah Zahid | 15:38 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

kerja kosong sebagai HD
Iklan sikit, ehehe~
maap ler, kalo gambar tak berapa jelas,
snap dari web femes untuk cari kerja, Mudah.my.
so, sape-sape yang rasa berminat nak kerja kat Parkson sebagai HD,
amatlah dialu-alukan, tapi komisyen saya tak dapat laa, ahahaha..

Actually,
bukan nak hebahkan cerita iklan kerja ni kat korang,
tapi nak dedahkan konspirasi realiti alam pekerjaan dunia sekarang.
apa benda la ek, yang Farah nak sampaikan kat dalam entri ni?
haa, jooooom, jom heboh, eh? motif jom heboh? mueheheheheee...

Cuba korang enlarge foto kat atas ni,
up to u lah, nak enlarge macam mana teknik pun, zoom ke, click to enlarge ke,
asalkan bukan makin jadi kecik atau keluar thumbnail, okeh?
next, apa yang korang boleh nampak, boleh paham after zoom foto tu?
anyone? sape dapat jawab ngan tepat, saya bagi 5 hengget.
ok, tipu je! kui kui kui :P


ps :
1- Ini memang iklan kerja sebenar, siapa nak try apply, dipersilakan :)
2- Di samping iklan, tuan belog nak test sisi pandangan dan pendapat dari pembaca semua mengenai iklan yang tersebut.


aYaz :
kita bekerja haruslah dengan niat yang betul ; ikhlas kerana Allah swt, untuk mencari redha-Nya, dapat belanja dengan hasil yang halal, di samping dapat tolong orang lain melalui sedekah hasil titik peluh kita bekerja secara halal.. :)

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.