CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 July 2012

Entri berulang : Aaa.. tolong, tolong.....

Farah Zahid | 21:00 |
Salam sejahtera ke atas sekalian kamu...

*ini entri berulang*

Hah? kenapa mintak tolong?
ada apa-apa ke nih?
*gulp*

suatu hari di Pantai Teluk Gorek, Mersing

Korang nampak kan foto kat atas ni?
tak tahulah, cantik ke idak, lawo ke idak.

Foto tepi pantai atas ni,
guna DSLR kazen, Nikon D90 kalo tak salah,
pastu, edit sikit guna effect yang ada dalam Picasa 3,
*lupa plak apa nama effect tu, haih..*


Aaa, den cuma nak mintak tolong sikit je,
*kalo tak nak tak apa, tak paksa apa pun*
mintak tolong :

  1. Klik kat foto yang atas nu, then akan popup 1 window baru
  2. Tolong vote foto yang sebijik serupa sama tapi bukan kembar, macam kat atas tu. Kalo tak jumpa, jeling-jeling, jenguk-jenguk laa foto yang ada tag 'farah zahid' atau 'farah'
Vote terbuka sehingga 31 Julai 2012 sahaja.
Erm.. vote ni bukan untuk menang cash atau hadiah atau travel mana-mana,
just foto yang menang paling banyak vote, akan dipamer kat online portfolio dan muka buku yang punya tapak (May The Best Photo Win).

Saja nak cuba 'luck' bak kata orang puteh.. *Oh My English, hahah*
Terima kasih pada yang sudi vote foto tersebut, arigato!

2 comments:

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.