CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 June 2012

Maafkan daku

Farah Zahid | 09:20 |

indahnya ciptaan Tuhan



Salam sejahtera atas sekalian kamu...


1st,
sy yg bernama spt kat mukabuku ni, dgn rasa rendah diri yg sgt2,
mohon ampun & maaf ;
- atas keterlepasan (keterlanjuran) ayat2 yg di post
- atas keganasan ayat & bahasa yg ditepek/tertepek di status
- atas apa2 ketidakpuasan/kecemburuan hati & jiwa kalian terhadap diri sy
- atas kesalahan & khilaf info yg dah/akan sy co-pas kat sini
- atas sistem kerahsiaan (privacy) atau ketidakrahsiaan berkenaan diri sy
- atas ketidakkongsian/ketidaklayanan dr pihak sy

2nd,
terima kasih banyak2 ;
- atas nasihat/teguran/kritikan yg dah/akan diberi pd sy
- atas layanan baik/terbaik dr kwn2 semua
- atas jemputan/undangan walimah (wlpn sy x dpt hadir umumnya)
- yg sudi disenaraiputih dlm friend list sy atau yg menyenaraihitamkan mukabuku sy dlm list kalian

3rd,
sy diam/tak balas/tak sharing-is-caring, bkn bererti sy ni sombong/tak alert/bakhil/tak concern,
just ada masa2 tertentu, sy akan buat mcm yg ditaip kat atas ni, dan ada ketikanya sy langsung buat dunno,
plz, jgn terlalu judge manusia mana2 pun dgn point yg pelik2, (dont judge a book by its cover, eh?)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dipendekkan typing ini, keseluruhannya,
sy mohon maaf atas semua yg terjadi/akan jadi, samada sengaja/tak sengaja, samada secara live/tak live.
harapan sy, tiada sebarang ketidakmaafan/dendam dlm hati & jiwa teman2 sekalian.


sy, wakil diri sy sdn. bhd. yg tak sempurna, insyaAllah, sy maafkan kalian semuanya.
semoga awak2 & kita semua, sentiasa dlm rahmatNya, dan dimuliakan di sisiNya, serta digolongkan dlm manusia bertaqwa.
terima kasih.

tulus,
-hamba biasa yg tak sempurna-
(tak related dgn Ramadhan/Syawal yg tak lama lg-tak berdosa pun utk mohon maaf-bila2 pun boleh)
ps: yg ternampak bnd alah ni, tp tak ditag, silalah baca je, nak tag reramai, mmg tak cukup la..




*** ini yang kat mukabuku oke,
tapi still boleh diaplikasi kat belog,
yang pentingnya adalah ayat yang tertera 'MAAF'..

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.