CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 May 2012

Sesi di KLIA

Farah Zahid | 10:11 |
Oh, maaf ye, lewat hapdet belog,
nak kata bizi, tak lah bizi sangat pun,
cuma tak punya kesempatan,
walaupun ada benda nak tepek kat belog ni.

Actually,
minggu pertama Mei hari tu,
rombongan meminang hantar mak abah & atok ke KLIA,
untuk menunaikan umrah selama 2 minggu,
dan alhamdulillah, diorang dah selamat kembali.

Kat bawah ni, antara foto-foto yang ada,
tak banyak, ini pun amek dari koleksi album Angah,
sebab digi-cam dia yang pegang.

@KLIA - Hariz yang baru dapat kaki

Memasing duduk bersepah,
maklum, kat sini macam payah je nak dapat tempat duduk,
kesian jugak la kat pakcik-makcik yang sama-sama ikut hantar,
tapi nak buat cemane kan.

@KLIA - bergambar sebentar

Sempat jugak la amek gambar kenangan,
tapi ni gambar dari digi-cam Angah,
ada banyak kot gambar dari DSLR,
yang ada kat kazen, tak sempat nak pass pun,
nanti la, kemudian sikit masuk dalam belog.

@KLIA - ini foto kandid, tak dirancang, okeh

err... yang ni betul-betul kandid,
sape ntah yang snap, masa bila pun,
tak sedar,
tapi kompem ni adalah masa on-the-way jalan balik nak ke car-park.
(rahsianya, kawan angah yang snap foto ni)


aYaz :
syukur, semuanya berjalan lancar,
walaupun mak abah sampai rumah dengan keadaan tak berapa sihat..

2 comments:

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.