CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 March 2012

hari ini

Farah Zahid | 18:14 |
hepp..
tak tahu nak taip apa ekceli, huuuu~

kadangkala, idea tu memang ada, tapi kan.......
- 'time management' yang tak berapa nak betul,
akibatnya nak taip entri baru pun tak sempat
- masalah berukbang, yang mana kerap mengganggu aktiviti untuk ber'blogging'

rasa nak tepek foto enchek chenta dalam blog masam-manis ni, tapi..
ehh.. jap..... 'stress' plak jadinya...
macam mana laa foto yang 'vertical' sebelum upload,
masuk dalam entri jadi 'horizontal'..
=___=


1 comment:

  1. same la.time ade idea bile buke je lapy terus xjadik taip..buat mende lain...maen game..ehehe

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.