CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 October 2011

Penghujung oktober

Farah Zahid | 16:51 |
ni haaa...
balik-balik pasal hantu, tak habis-habis..
apa nak jadi entah...
*sigh*


kalau tengok, lebih banyak yang search pasal hantu..
tapi ada la yang bagus kot, search doa bangun tidur.. *thumbs-up*
selain tu, ada jugak yang search pasal jalan raya (?), tak paham...
tak ketinggalan, gambar yang mantap pun termasuk dalam list,
perghh.. tak bleh blah... *mueheheheee...*
paling last, hibiscus peronda (?),
apa benda alahnya tu...??
nak try google lah lepas nih.. ekekeke...


aYaz :
tak sabar tunggu 05/11/2011, yeeeeee...

0 kata-kata indah:

Post a Comment

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.