CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 October 2011

Penghujung oktober

Farah Zahid | 16:51 |
ni haaa...
balik-balik pasal hantu, tak habis-habis..
apa nak jadi entah...
*sigh*


kalau tengok, lebih banyak yang search pasal hantu..
tapi ada la yang bagus kot, search doa bangun tidur.. *thumbs-up*
selain tu, ada jugak yang search pasal jalan raya (?), tak paham...
tak ketinggalan, gambar yang mantap pun termasuk dalam list,
perghh.. tak bleh blah... *mueheheheee...*
paling last, hibiscus peronda (?),
apa benda alahnya tu...??
nak try google lah lepas nih.. ekekeke...


aYaz :
tak sabar tunggu 05/11/2011, yeeeeee...

21 October 2011

15102011@Tambun

Farah Zahid | 22:37 |
kami berlima @McD Tambun

kat pelamin, amik berkat, ehehe...

candid macam nih..

ini terlebih candid, uhuhu...

pasangan pengantin

idayu dan suaminya, bad

dari sisi

nampak seri pengantin di muka.. ekeke..

suap-suap jap.. :)

bersama pengantin
*oww.. muka memasing nampak berminyak..*

sebelum berangkat balik Penang, sempat lagi ber'posing'

ngehehehe....

ber'posing' lagi..

07 October 2011

Hari yang berlalu

Farah Zahid | 21:26 |


hari ni berlalu pergi,
pada kadar yang agak lambat ...
+_+

terkadang rasa macam rugi,
kadang-kadang macam berbaloi,
apakah ?


selamat menjalani hari
sabtu,
ahad,
isnin,
selasa,
rabu,
khamis,
jumaat,
dan hari-hari yang mendatang ...


aYaz :
merepek-meraban-tahap-dewa



Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.