CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

29 September 2011

Koleksi android

Farah Zahid | 00:56 |




foto2 dari screen capture android untuk dikongsi..
^o^

aYaz :
aishh, macam sebak tiba2..
Published with Blogger-droid v1.7.4

24 September 2011

alam mimpi vs alam nyata

Farah Zahid | 17:13 |

akhir2 ni, acapkali bermimpi.
mimpi yang samada sekadar mainan tidur,
atau yang memberi sebarang petunjuk. *hakikat, aku bukan insan sempurna*



daratan. pulau. jeti. air laut yang jernih.
orang sekeliling. pasaraya.
emak. abah. budak kecil.
orang yang pernah aku sayangi suatu masa dulu.


wallahu'alam.


aYaz :
ada mimpi yang orang sebutnya 'Deja-vu'..

23 September 2011

selesai akhirnya

Farah Zahid | 01:32 |
berlalu sudah dua tarikh penting,
bermakna selesailah proses annual stocktake untuk store,
proses yang bakal menentukan bonus untuk pekerja setia,
wawawaw...

aku?
pengsan kejap,
sebab dua tarikh (20-21 sept 11) aku bekerja full, tapi dapat claim OT, yeah yeah!
walaupun agak rushing dan pening, namun happening,
sebab staff2 yang ada jadi pemeriah suasana..

aYaz :
berjumpa abg DGS yang kacak,
di alam mimpi dan alam nyata.
Published with Blogger-droid v1.7.4

18 September 2011

tarikh penting

Farah Zahid | 23:56 |

tak sabar tunggu dua tarikh penting ni,
20 dan 21 september,
yang mana akan menentukan masa depan.....

aYaz :
berapa percent agaknya untuk bonus?
Published with Blogger-droid v1.7.4

15 September 2011

maaf

Farah Zahid | 14:12 |

maaf,
maafkan saya,
saya banyak buat salah dan silap,
tapi saya bodoh masa tu,
dah lama baru tersedar,
maafkan saya.

11 September 2011

Bersabarlah

Farah Zahid | 12:54 |

Masalah, dugaan, onak duri,
sinonim dalam hidup umat manusia,
tak ada yang akan lari dari semua itu.
Tuhan maha adil,
Dia menguji tiap makhluk,
untuk lihat performance sekaliannya.
Bersabarlah duhai hati dan jiwa yang kerdil,
insyaallah pasti berjaya.


*entri ini sekadar tulisan peribadi,
tidak melibatkan mana-mana pihak.
Published with Blogger-droid v1.7.4

08 September 2011

Memilikimu

Farah Zahid | 19:18 |

dirimu umpama perwira,
rupamu memikat hati dan jiwa,
membikin hatiku tergoda..



miahahah..
dah tak ada kerja apa aku neh?

aYaz :
try post entri via android
Published with Blogger-droid v1.7.4

02 September 2011

Syawal 1432H #1

Farah Zahid | 18:52 |
antara koleksi peribadi sempena Syawal.


kami bersama sepupu ayahanda
bersama si Hariz~

candid camera!
cheeeeeeeeesee ... :)
model tahun 2011, Hariz~

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.