CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

15 May 2011

Santai di pantai

Farah Zahid | 10:54 |
Tarikh14/05/2011
LokasiPantai Teluk Gorek, Mersing
Fotografernurhafiz & aYaz


































Hakcipta terpelihara © 05/2011 masam-manis

09 May 2011

wujud

Farah Zahid | 12:53 |
tiada     .wujud.
ketiadaan     .kewujudan.

| "dekat bau tahi, jauh bau bunga .."   .Dr. Fadzilah Kamsah. |

lemah     .kuat.
miskin     .kaya.
buruk     .baik.
sibuk     .lapang.
sakit     .sihat.


Sentiasa bersyukur atas nikmat dan anugerah yang telah DIA kurniakan.
Sentiasa tidak lupa untuk selalu memohon keampunan atas segala kealpaan.




aYaz :
1. hari ini - badan tak selesa, macam nak demam   .batuk, selesema segala.
2. semalam - selamat hari ibu pada semua yang bergelar 'ibu'   .hari-hari masih hari ibu.
3. 3 hari dulu - kes kebakaran   .tiada kematian jiwa.
4. khamis lepas - tekak mulai sakit   .makan strepsils tak berkesan.

08 May 2011

Gempar .. ?!

Farah Zahid | 20:06 |
Lokasi : Pekan Senggarang, Batu Pahat
Tarikh : 06 Mei 2011


hari kejadian
beberapa kilometer dari pekan

area sek. kebangsaan

berhampiran lokasi

sederet kedai terbakar

'bahang api masih terasa dah jauh gini pun' - fotografer

dari 1 sudut lain

ahli bomba bertungkus-lumus memadamkan api


sehari selepas kejadian - 07 Mei 2011
lokasi kejadian

tinggal itu je



aYaz :
1. maaf - tak selalu update, menjalani kursus
2. rasa tak best - line bb yang kadang mengong
3. gembira - dapat undangan majlis kahwin kawan-kawan sekolah, sekampus
4. cemburu - "diri sendiri entah bila pulak.. " .sigh.
5. thanks - pada yang masih jenguk blog ne

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.