CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 April 2011

Tiada kata secantik bahasa

Farah Zahid | 08:33 |

1st of all,
aku mintak maaf banyak-banyak ..
kejap ada, kejap hilang,
kejap update, kejap tak ..

Hmmm ...
actually, tengah dalam mood yang tak berapa best,
segala macam nak difikir kat kepala otak ni ..
antaranya,
" bila agaknya nak ada kerja yang tetap, "
lagi ...
" bila plak nak mula bayar hutang, " ( hutang zaman belajar )
dan lagi,
" bila agaknya dapat tolong keluarga, "
ada lagi yang neh,
" bila plak nak ada keluarga sendiri ... " * lalalalalaaaa *

Nah kan ... tu baru sikit ..
lain-lain, tak payah laa tau .. wawawaw ...
tak lama lagi, insyaAllah kalau tak ada apa-apa aral,
aku akan mulai kursus, pertengahan bulan ni ..
at least, ada jugak sumthin yang boleh dibuat daripada duduk sesaje ..


aYaz :
bahasa jiwa bangsa ..

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.