CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 March 2011

Wahahah ...

Farah Zahid | 09:21 |
tetiba aje kan ?
actually, aku 50-50,
tapi entah laaa, roh mana merasuk,
secara tak langsungnya aku kembali melibatkan diri dalam travian speed server,
wewwww ...

oke,
aku tak mau lanjutkan apa-apa,
ini just intro untuk satu lagi season,
update akan datang?
just wait and see ..

see ya .. !




aYaz :
siapa teringin cuba, sila klik link ini : pendaftaran

5 comments:

  1. beribu kali terasa nak main game ni, tp sentiasa tak ada masa..heheheh

    ReplyDelete
  2. game apekah ini?malas nak mula terjebak sbenarnya.klo dah mula nnt payah.hu3

    ReplyDelete
  3. @suffer8zine :
    yup, sejenis game browser,
    tak perlu download.. :)

    @cERo :
    kalo ada masa, bleh try men game ni..

    @aleen aiden :
    game browser secara online.. :)

    @Darkbatman :
    boleh tahan kot best nya.. ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.