CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 March 2011

Cuci mata ?

Farah Zahid | 20:43 |
pengantin perempuan aka sepupu

pengantin perempuan

3 dara pingitan, wakaka ~

pasangan pengantin selepas akad nikah

majlis sebelah pihak lelaki @ Tg. Karang

ps :
maaflah, kalo foto-foto tak berapa cumel, digi-cam biasa je ..

10 March 2011

Wahahah ...

Farah Zahid | 09:21 |
tetiba aje kan ?
actually, aku 50-50,
tapi entah laaa, roh mana merasuk,
secara tak langsungnya aku kembali melibatkan diri dalam travian speed server,
wewwww ...

oke,
aku tak mau lanjutkan apa-apa,
ini just intro untuk satu lagi season,
update akan datang?
just wait and see ..

see ya .. !




aYaz :
siapa teringin cuba, sila klik link ini : pendaftaran

02 March 2011

Tunggu sat

Farah Zahid | 13:48 |
uuwwaaaa ...
foto sambut besday adik kecik aku belum upload lagi,
aihh ... bila dapat upload nih ..
*sigh*




aYaz :
akhirnya dapat juga makan kek walaupun bukan kek black forest .. :p

01 March 2011

zeroOne-zeroThree-eleven

Farah Zahid | 11:10 |
Selamat memasuki new moon, miahahah ...

Selama yang aku tidak meng'update' masam-manis,
baru aku terperasan sumthing, emmm ...

sila lihat yg dalam box merah



Tengok yang dalam box merah je, lain-lain sila abaikan, oke?
Entri pasal kain pelikat kain batik kedua terbanyak di view selama neh,
dan paling banyak datang dari Indonesia, wewww ...
kat Feedjit tu, dah berapa banyak entah viewer dari indo yang view entri tu,
apakah???


aYaz :
baru lepas bermain dengan anak kuceng jiran sebelah, meowww ~

Kamera generasi baru?

Farah Zahid | 08:08 |
Olympus €-PL1

Tadaaaa...
inilah salah satu kamera generasi baru,
fungsi seperti DSLR tapi design yang kompak,
dan berjaya men'survey' harga kamera neh masa kat PC Fair @MITC baru-baru ni.
Nak tau harganya? RM 1899.


Aku nak buat review pasal kamera ni, tak reti lah kan, tau pun, juz gitu-gitu,
tapi seperti yang uncle kat booth Olympus @MITC tu cakap,
kamera camni pun setanding dengan DSLR yang ada kat market,
design lebih ringan, fungsi memang best lah, harga pun berpatutan,
membuatkan aku tergoda dan teringin nak beli sebiji kamera camni.


aYaz :
teknologi semakin canggih..

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.