CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 February 2011

Stylish Blogger Award

Farah Zahid | 19:52 |
Mekasih pada kak Ayu Jamal sebab sudi bagi award ni untuk owner masam-manis :)
( rasa macam tak berapa layak je nak dapat award ni, huu ~ )

Stylish Blogger Award


Syarat untuk penerima award :
  • * Say thank dan link balik pada yang dah bagi award kat anda, ok
  • * 7 perkara tentang diri anda
  • * Bagi award stylish ni pada 15 orang yang anda kenal
  • * Contact mereka dan beritahu tentang award ni, ok

err... 7 perkara tentang diri aYaz?
1. anak kelahiran N9, tapi membesar kat Johor
2. suka membaca novel ( malay & english )
3. suka menikmati nature view
4. warna biru adalah warna kesukaan
5. suka masakan lemak cili padi
6. suka makan coklat Van Houten
7. suka pegang teddy bear,ngee ..

aaa... nak bagi kat sape ek award ni?
akan aYaz fikirkan.. ;)




3 comments:

  1. Biru kata awak.. as same as me.. hehe..

    ReplyDelete
  2. @aReTikZ :
    yeke? gud, gud... :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.