CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 February 2011

25/02/2011

Farah Zahid | 22:46 |
Guys,
maafkan aku sebab terlalu lama tidak meng'update' masam-manis neh,
bukan sibuk apa pun,
cuma ... entah laa ek ..

Aku berada kat Melaka pada 25/02/2011,
kat rumah kawan aku Nadia,
sebab nak menghabiskan masa berpoya-poya kat Melaka,
( hah, ayat tak bleh blah betul, miahahah ... )
kebetulan plak ada PC Fair kat MITC,
kami pun berjalan-jalan meronda pusing kat PC Fair tu ..




Plan awal adalah sekadar mencuci mata,
yelah, dalam purse tidak ada uang yang banyak,
ha ha ha ..
tapi akhirnya aku telah pun berhasil membeli tikus-tikus,
( kepanjangan untuk tetikus )
USB hub dan keyboard protector,
kat PC Fair jugak tempat aku berjumpa dengan seorang player Travian,
yang kebetulan dia stay kat Melaka,
so, memang kami bertiga berjalan me'round' lah kat sana.

Petang tu, aku 'ditinggalkan' berdua dengan player Travian ni,
( serius, kawan aku gi jenjalan dengan kakak dia, aku plak dengan mamat ni .. )
ha ha ha,
Nadia approve mamat tu untuk bawa aku jenjalan,
err .. biar aku bagi nickname untuk dia,
cikgu Saif ..
hee ~
( kalo cikgu saif baca entri ni, jangan marah ye .. :p )




Pastu, aku dengan cikgu saif pun jenjalan kat Dataran Pahlawan,
cuci mata je, tak ada membeli apa-apa pun,
dah selesai kat sana,
pergi plak tengok muvee Drive Angry,
( aku bleh bagi 4 star kot untuk muvee neh .. )
habis tengok wayang gi makan malam,
then cikgu saif hantar aku balik ke rumah Nadia.

- Tamat -


aYaz :
nak update tapi tak banyak benda yang bleh di update .. weww ...

4 comments:

  1. @suffer8zine :
    emm..bleh la tahan besh nya..
    bg 4 star..
    :)

    ReplyDelete
  2. Itu kiranya seperti bertenet la ya dgn cikgu saif? Hehehe

    ReplyDelete
  3. @Hairil Rizal :
    err.. a'ah.... ;)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.