CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 February 2011

Stylish Blogger Award

Farah Zahid | 19:52 |
Mekasih pada kak Ayu Jamal sebab sudi bagi award ni untuk owner masam-manis :)
( rasa macam tak berapa layak je nak dapat award ni, huu ~ )

Stylish Blogger Award


Syarat untuk penerima award :
  • * Say thank dan link balik pada yang dah bagi award kat anda, ok
  • * 7 perkara tentang diri anda
  • * Bagi award stylish ni pada 15 orang yang anda kenal
  • * Contact mereka dan beritahu tentang award ni, ok

err... 7 perkara tentang diri aYaz?
1. anak kelahiran N9, tapi membesar kat Johor
2. suka membaca novel ( malay & english )
3. suka menikmati nature view
4. warna biru adalah warna kesukaan
5. suka masakan lemak cili padi
6. suka makan coklat Van Houten
7. suka pegang teddy bear,ngee ..

aaa... nak bagi kat sape ek award ni?
akan aYaz fikirkan.. ;)




Lagi ?

Farah Zahid | 17:12 |
Lagi apa?
Haaa ...
Template baru untuk masam-manis, 
i like this new one, lalalalalaa ~

Tunggu untuk ubahsuai yang seterusnya .. :)


27 February 2011

25/02/2011

Farah Zahid | 22:46 |
Guys,
maafkan aku sebab terlalu lama tidak meng'update' masam-manis neh,
bukan sibuk apa pun,
cuma ... entah laa ek ..

Aku berada kat Melaka pada 25/02/2011,
kat rumah kawan aku Nadia,
sebab nak menghabiskan masa berpoya-poya kat Melaka,
( hah, ayat tak bleh blah betul, miahahah ... )
kebetulan plak ada PC Fair kat MITC,
kami pun berjalan-jalan meronda pusing kat PC Fair tu ..




Plan awal adalah sekadar mencuci mata,
yelah, dalam purse tidak ada uang yang banyak,
ha ha ha ..
tapi akhirnya aku telah pun berhasil membeli tikus-tikus,
( kepanjangan untuk tetikus )
USB hub dan keyboard protector,
kat PC Fair jugak tempat aku berjumpa dengan seorang player Travian,
yang kebetulan dia stay kat Melaka,
so, memang kami bertiga berjalan me'round' lah kat sana.

Petang tu, aku 'ditinggalkan' berdua dengan player Travian ni,
( serius, kawan aku gi jenjalan dengan kakak dia, aku plak dengan mamat ni .. )
ha ha ha,
Nadia approve mamat tu untuk bawa aku jenjalan,
err .. biar aku bagi nickname untuk dia,
cikgu Saif ..
hee ~
( kalo cikgu saif baca entri ni, jangan marah ye .. :p )




Pastu, aku dengan cikgu saif pun jenjalan kat Dataran Pahlawan,
cuci mata je, tak ada membeli apa-apa pun,
dah selesai kat sana,
pergi plak tengok muvee Drive Angry,
( aku bleh bagi 4 star kot untuk muvee neh .. )
habis tengok wayang gi makan malam,
then cikgu saif hantar aku balik ke rumah Nadia.

- Tamat -


aYaz :
nak update tapi tak banyak benda yang bleh di update .. weww ...

Tamat sudah ..

Farah Zahid | 20:14 |
ww winner utk myx season 5


my team


stat utk team yg aku join

my personal record


hammer terbesar rasanya neh


ww expendable yg aku tolong jaga selama ww race

ps :
tak tau nak explain amenda lagi,
sila klik link ini untuk info tambahan :

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.