CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 January 2011

Cerita-ceriti 1

Farah Zahid | 09:57 |
Uikkss ..
tetiba je nak cerita pasal game,
miahahahah ..

Aku pernah buat entri pasal game nih pada satu masa dulu,
( dah macam addicted la plak, hua hua hua ... )

Bukan apa,
saja nak share cket apa yang buat aku main game nih,
dan kat sini ada info pasal Travian,
sebab tak larat nak cerita setiap satunya,
hu hu hu ..
search kat You Tube pasal Travian, banyak dah ..
ni aku bagi 1 link kat kalian ( kalo rasa nak tengok laa )

Kali neh,
terpaksa lebihkan cerita apa yang sedang terjadi kat speed server MY,
( myx season 5 dahhh .. )
berbanding kat server my,
( padahal 1st join adalah server 4 my )

Dunia myx 5 sekarang sedang merebut,
siapa yang akan memenangi perlumbaan membina
World of Wonder


di mana saat ini,
masih belum ada yang menaikkan tahap WW itu,
melainkan satu WW.

bila agaknya WW yang lain nak naik level ? *sigh*

beberapa hari lepas,
salah seorang teammate aku telah meninjau capital Natar,
dan hasilnya ...

dikatakan kalo nak sweep Natar yang sebanyak di atas, kena ada ratus riban troops ~

apa yang pasti,
Natar dah pun mula meninjau ( spy )
setiap kampung pemain,
termasuk kampung aku ...

erkk .. natar spy guna burung pemangsa tuh ..

Oke,
apa seterusnya?
to be continued ..




aYaz :
lepas ni akan bermula satu pencarian baru ..

1 comment:

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.