CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 November 2010

Sorry, sorry and sorry ...

Farah Zahid | 12:56 |
First of all,
aku nak mohon maaf banyak-banyak,
pada reader, pada follower masam-manis,
sebab dah lama aku tak update blog,
dah lama tak blogwalking,
dah lama tak membalas kunjungan kalian.

Untuk pengetahuan,
gara-gara broadband yang dah berjasa selama ni,
tetiba plak buat masalah,
apa ke halnya pun tak tahu lah.
Masa anginnya elok, elok lah,
kalo masa angin taufan datang,
huh .. rusak plan ..

Macam mana celcom broadband yang aku guna sekarang ni,
boleh detect HSDPA kat area rumah aku,
sedangkan pakej yang aku guna setakat 3G?
bila 3G bertukar kepada HSDPA,
memang seharusnya speed lagi baik, (yeke??)
tapi oleh sebab aku apply pakej yang menghadkan penggunaannya,
automatiknya speed menjadi lebih lembab dari 3G.

Hah, nak bukak website pun jadi problem,
paling-paling pun dapat check email,
dapat facebook kejap-kejap,
nak bukak blog,
sikit punya susah, aishhhh ...

Terima kasih,
pada reader dan follower,
mana yang sudi jengah masam-manis ni walaupun lama tak update.



aYaz :
- bakal update dan blogwalking dalam masa terdekat
- bakal ke interview di Putrajaya awal bulan Disember ni

6 comments:

  1. broadband memang banyak bagi masalah..
    sabar je la..

    ReplyDelete
  2. wowwww interview jawatan ape??
    ni yang aku jeles ni gomen x panggil2 sampai skrg...padahal aku lagi tu daripada hang ;p

    ReplyDelete
  3. padan lah lama tak nampak.. ingatkan dh berenti ke apa .. LOL!..

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.