CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 November 2010

Gatalnya ... !!

Farah Zahid | 20:58 |
Apakah maksud atau petanda jika tangan gatal?
bukan badan yang gatal, oke?
tetapi tangan kanan atau tangan kiri yang gatal.
Ada orang cakap,
tangan kanan gatal, nak dapat $$$$,
tangan kiri gatal, nak perabihkan duit atau nak penampar orang,
tapi tangan aku, dua-dua gatal,
camne tuh?
miahahahahaa ...

Full stop,
bukan pasal tu aku nak membebel kat sini,
yang gatal tangan tu sebab ni,
jeng jeng jeng ...
.
.
.
.
.





Amacam?
lawa tak background Google aku?
inilah hasil 'kegatalan' tangan aku malam nih,
hua hua hua ...

Weh, camne buat tu? smart plak aku nengoknya ...

Aha, aku tak tahu samada aku ketinggalan atau tak untuk itu,
tapi aku nak jugak share dengan korang,
mana tahu ada yang nak try plak lepas ni,
kan, kan, kan?


Oke, oke, camni ...
1. Buka homepage Google, pastikan di penjuru kiri bawah ada tertera 'Change background image'.
2. Klik pada 'Change background image' dan tunggu sehingga arahan seterusnya.




3. Sila buat pilihan samada background image yang ingin di'upload' tu dari 4 pilihan yang tertera.




4. Selepas memilih imej, bolehlah terus upload background image tersebut.
5. Tunggu beberapa ketika, sehingga Google selesai menyiapkan proses meng'upload' imej.
6. Lihat hasilnya setelah imej pilihan berjaya di'upload'.




Selamat mencuba.
(pada yang dah pernah cuba, sila abaikan, har har har ..)

7 comments:

  1. nghihihi~ pernah try. lawa! :)

    ReplyDelete
  2. salam singgah malam..tnet slow

    ReplyDelete
  3. CONTEST JELLY BEKU IS ON!!!! Meh ar join :)

    ReplyDelete
  4. he... tau pasal ni.. tapi tak pernah try lagi la....=P

    ReplyDelete
  5. @Puteri Dyla Qistina : macam nampak lain je kan bila guna imej kat google.. :)

    @Jelly Beku : akan dijengah.. :)

    @Amni : nanti cuba laa.. ^.^

    ReplyDelete
  6. dah pernah cube,..
    banyak kali..
    tapi sekarang dah lama tak tukar yang lain..
    sebab rasa cantik dah..
    heheh

    ReplyDelete
  7. @diana :
    hehe..ok la tu,sebab kita boleh buat pilihan sendiri..kan?
    ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.