CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 November 2010

Belajar equation

Farah Zahid | 10:45 |
Hari ni kita belajar equation atau persamaan,
ingat lagi ke?
har har har ...

Equation yang nampak macam senang,
padahal susah,
nampak rumit tapi mudah je pun sebenarnya,
tak ke pening macam tu?


1. Broadband aku ada masalah apa entah, tetiba jadi HSDPA,
padahal kat rumah ni paling laju 3G celcom je pun.
Apabila 3G bertukar kepada HSDPA, ia bukanlah kesenangan pada aku,
malahan menyusahkan sebab kelajuan berkurang bagi pakej yang aku guna ni.
Permasalahan ini = tiada mood.

2. Oleh sebab masalah kedua ni bersangkut paut,
serta-merta menjadikan aku tidak bersedia untuk meng'update' masam-manis,
idea pun entah hilang kat mana, kena cari semula.
Permasalahan ini = tiada idea.


Lihat equation :
tiada [ mood + idea ] = ( sunyi )^2
tiada mood + tiada idea ----- diringkaskan menjadi :
tiada [ mood + idea ]

equation belum sempurna, jadi perlu disempurnakan

tiada [ mood + idea ] = ( sunyi )^2

di mana sunyi itu adalah masam-manis yang sepi,
dan juga owner masam-manis yang tak dapat menjalankan rutin blogging,
ataupun blogwalking seperti biasanya.


p/s :
equation merapu ..


aYaz :
i)   ni pun dah bertuah dapat taip dan post entri yang korang baca sekarang ni ..
ii)  pada yang singgah masam-manis, terima kasih, belum sempat membalas kunjungan korang ..
iii) yang follow plak, terima kasih jugak, akan dijengah blog korang ..

6 comments:

  1. tak dak mood ubatnya pi bercuti saja..
    heheh

    ReplyDelete
  2. salam kenal.. nice blog! ;)

    ReplyDelete
  3. hahahah sila berjoget dikala berukband selembab siput gondang ;p

    ReplyDelete
  4. hush.. kira ada jugak idea tue.. klu tak, tak jadi persamaan tue...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum ayaz..

    baik pergi tanam ubi ke pisang ker dapat gak bersenam..

    eh, tak de persamaan ke komen ni dengan entri?

    ni musti terikut ayaz punya fomula persamaan ni..ngee..

    ReplyDelete
  6. thanks all..
    sudi singgah dan komen..
    tak dapat nak BW cam biasa,
    broadband macam hampeh..
    wuhuhuhuu~

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.