CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

30 October 2010

Energy Saving Mode

Farah Zahid | 15:48 |
Selamat berhari Sabtu pada kalian,
aku juga yang bekerja pada hari Sabtu,
hua hua hua..

Oke, stop mengarut, hahaha..
Aku terbaca jeritan-jeritan di shoutbox,
masam-manis kini mempunyai 'energy saving mode',
so aku nak share laa dengan korang apa yang aku baru cuba ni.
Pada siapa-siapa yang nak try, boleh laa lihat kat site Andi Jumardi,
step-by-step ada disediakan.
(aku cuba copy paste dan taip semula kod-kod terbabit, malangnya tak berjaya, tak tahu kenapa..)
Selamat mencuba.
(^.^)




2 comments:

  1. pelik gak energy saving mode ni..ingatkan kmputer je bleh saving mode cmni..blog pon bleh ek..ahaks..

    ReplyDelete
  2. @Jejaka Terhangat : hehe..saje try..
    nampak macam best je.. ;)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.