CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

03 October 2010

Kamu yang dihargai

Farah Zahid | 15:14 |

Hari ni entri ku maybe simple dan tiada merapu,
maybe juga bakalan jadi berjela dan merepekmeraban,
oouhh..apakah?

Actually,
entri ni special untuk kamu, kamu dan kamu.
Siapa kamu-kamu tu?
Mengapa kamu-kamu?
Haa, mari kita jengah dan terjah,
:: yosh ::


masuk list terjah @ blog aizat

blog Mika-chan, kawaii ne..

en. Hantwo juga

juga ada dalam blog cosmate ku, Nadia

kawan pada adik aku, Syazwan

di tag dalam blog yang seram dan ngeri, Seram Sunyi

masuk list juga dalam blog si siput

bukan terseksa, tapi memang Suffer

blog cosmate ku, Fairus


Bebanyak penghargaan atas kesudian kamu, kamu dan kamu yang di atas,
sebab sudi tag dan masukkan blog masam-manis dalam blog list kalian.

..:: Terima kasih ::..



p/s :
tiada award terbaik melainkan penghargaan dan ucapan terima kasih

13 comments:

  1. tapi knape blog si siput tu takde dalam blog list ayaz..hehe..

    ReplyDelete
  2. @- koroe -
    ada masukkan,
    tapi banyak sangat nak list kat luar..
    nanti aku buat list yang lain,
    tunggu....
    ^.^

    ReplyDelete
  3. haha...bkn pakse pon.hehe.saje je test.blog ni best kan.kne la letak kat bloglist kat blog siput tu.kalo ade update,boleh jadi org ptama bace.hehe.kdg2 malas nk pegi dshboard.refresh kat page blog tu je.hehe

    ReplyDelete
  4. @- koroe -
    tade ar,
    mmg dalam plan pun..
    tggu lm cket..
    yelaa,yg dihargai mst la special cket,kan?
    neway,thx sbb setia membca dan follow
    (^_^)

    ReplyDelete
  5. wah!!! ramainya!! aku pun tak seramai tu.. entah2 tak de pun.. hahaha..

    ReplyDelete
  6. tq to u too farah coz selalu menjadi pembaca setia blogku yg ntah pape itu..hehe

    ReplyDelete
  7. @WZulhilmi
    aku sekadar nak share.
    aku pun bukan la blogger yg hebat,
    baru nak memanjat menara KLCC,
    hak hak hak...

    ReplyDelete
  8. @Nadia
    sama2..
    aku mmg suke blogwalking dan membaca entri blog laen jika kelapangan..
    ^_^

    ReplyDelete
  9. pehhh gua tersenarai??? tq byk2 :)

    ReplyDelete
  10. @HaNTwO
    ehe..
    aku yg harus mgucapkan time kaseh karena kamu yg masukkan blog ku di list..
    ^.^

    ReplyDelete
  11. bile leh saya mengambil hadiah kereta yang telah saya menangi??

    ReplyDelete
  12. @HaNTwO
    kereta takde,
    tapi koleksi kereta mainan ada,
    mau?
    :p

    ReplyDelete
  13. waa! baru terbaca entry ni.
    thanks sbb list-kan Mika sekali... :3

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.