CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 October 2010

GSC @ TGV?

Farah Zahid | 14:34 |
Hah,
apa yang GSC @ TGV tu?
Tiada kaitan sangat kot?
Hak hak hak..
Hmm..
setakat ni, alhamdulillah settle,
berkenaan urusan pengambilan jubah konvo dan raptai .
Semalam settlekan urusan jubah konvo,
dan hari ni settlekan raptai konvo.

Semalam,
aku tak sempat nak snap apa2 gambar,
sebabnya lepas settlekan jubah konvo,
petang tu terus gi Mines.....
Hahah, berjalan2 la kan,
shopping, window shopping..
makan2, dan lastly gi tengok Magika,
yeay......!
Agak excited sebab scene2 yang ada dalam Magika,
ada lokasinya yang kat UPM...
ngee~

area ladang 16, UPM...

Hari ni?
Perancangannya, lepas raptai konvo,
mau menonton muvee Resident Evil : Afterlife,
malangnya ada kawan2 aku tak dapat join,
sebab dia ada meeting,
orang sibuk lah katakan..
Kesimpulannya,
aku dan seorang lagi kawan ku duduk diam2,
berehat2 kat kolej aje.
Err..jimat cket duit,
(hakikatnya mau sangat tengok muvee nih)
har har har....



salah satu scene dalam muvee Resident Evil : Afterlife



p/s :
esok plan untuk pulang ke rumah

6 comments:

  1. cter Magika tu mcm bez. tringin nk tgk. tp xtau bile... hm...('-')

    ReplyDelete
  2. @~Mika Darkness~
    besh..
    boleh kasi 8/10 stars,
    ehe...
    nnt bila2 lapang gi la tgk..
    :)

    ReplyDelete
  3. tgk movee kat wayang bazir duit..haha..donload je.sokong la industri donload negara..hehe

    ReplyDelete
  4. resident evil best x

    ReplyDelete
  5. @- koroe -
    erk?
    ade ke industri dload negara?
    ko memandai jek...
    :p

    ReplyDelete
  6. @najib
    besh!
    tp kena tgk dari yg pertama,
    baru paham..
    ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.