CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 October 2010

Ekspress tak?

Farah Zahid | 23:13 |
Ekspress tak??
Miahahahaha...
Tadaaaaa......!!







Oke,
sebarang komen, pendapat atau kritikan,
amat dialu-alukan.
Terima kasih.

4 comments:

  1. wowwww serba baru ni...tapi kan kalo warnanya kasi naik lagi baru ada mari beb...tapi kalo nak upkan warna jangan terang sgt hehehe...pasal mata aku mengalami masalah pencahayaan yang dashyat..pepehal pun memang lawa :)

    ReplyDelete
  2. @HaNTwO : thanks atas komen,tapi nak ubah kaler text tu,tak boleh plak..
    nak kena edit guna html,mmg tak pandai laa aku..

    ReplyDelete
  3. CUN!!. agk jeles gak sebenanye.

    Takpe tu jeles positif namenye hehee

    ReplyDelete
  4. @YOUsoF : mekaseh.. :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.