CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

24 October 2010

50 Bloggers Diperlukan

Farah Zahid | 09:45 |
Pergghh..
50 bloggers diperlukan?
Untuk apa ni?
Macam ada sesuatu yang besar akan berlaku.
(plz, jangan skema sangat ayat tu, oke?)

Actually, ni entri khas,
hasil rayauan capaian aku kat blog yang special, iaitu blog 100 penulis.
Aku terbaca 1 entri ni,
diorang nak cari 50 bloggers untuk masuk dalam blogroll diorang.
So what? Apa kelebihannya?
Wey, ranking diorang under 300k beb!
Kalo blog korang masuk dalam blogroll diorang,
diorang akan jengah blog korang,
dan secara tak langsungnya reader blog diorang akan turut melawat blog korang.
Haaa, korang nampak kan efeknya tuh..?

Bagi aku, nak masuk dalam blogroll blogger bukan mudah,
lagi2 blog yang ranking superb2, yang ramai reader dan follower.
Banyak sebab aku nak join ni,
antaranya aku nak tambah kenalan dari kalangan blogger2,
di samping bertukar2 info, pendapat, dan share apa yang berlaku kat sekeliling.
Selain tu, aku jugak nak kutip dan tambah pengalaman dari blogger2 yang dah lama dan banyak pengalaman dalam bidang blog ni, serta nak improve skill berblogging aku.
Bila dah ada peluang camni, apa lagi, kasi lincah lar...!

Oke, oke, cukup.
Aku cuma nak share ngan korang,
sape2 yang rasa nak rebut peluang camni,
apa lagi, cepat2 laa join ek..
Korang boleh baca detail pasal ni kat blog 100 penulis : 50 bloggers diperlukan.




p/s :
semalam hujan lebat kat area Kluang, Kahang dan Mersing..

10 comments:

  1. wahh..semoga tersenarai la yek..ni salah satu idea dia nak exchangelink..bagus2..

    ReplyDelete
  2. @- koroe -
    mmg join,
    try aje laa..
    bukan sng nk dpt peluang camni..

    ReplyDelete
  3. hi ayaz..join jgn tak join...salam dr editor 100penulis..keep in touch yerk...

    ReplyDelete
  4. wah best nie..noks pun jak noin kalau still ader kosong

    ReplyDelete
  5. woho..nice effort..

    ReplyDelete
  6. @IN
    TQ,
    usaha itu penting..
    ^_^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.