CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 September 2010

21SX : Lelaki & Seks

Farah Zahid | 16:15 |


1) Handphone 'kureng' kan level kesuburan lelaki
- lelaki yang sokmo2 bebual kat hp boleh terdedah pade risiko kanser ~ 240% (cam tipu je)
- research dari Sweeden menunjukkan bahawa kuantiti sperma yang berkualiti akan kureng karena sokmo gunekan hp

pic dari softpedia - tade kaitan ngan entri - hp ni sbg model je


2) Lelaki lebih aktif seks
- based on kajian kat negara2 membangun, lelaki telah terlibat ngan hubungan seks at least 2 kali sebelum diorang ni bernikah secara sah
- itu kat negara2 barat la, kat mesia ni aku ta tau, nanti aku wat survey, har har har.... (ade ke camtu?)


3) Ikan beri kualiti seksual pada lelaki
- seorang ahli kesihatan jepon dari Uni. Sains Shiga mengatakan bahawa lelaki yang selalu benor makan ikan ade chance untuk idup lebih lame
- kajian juga menunjukkan bahawa lelaki akan terhindar risiko heart attack ~ 30% kalo diorang makan ikan tiap 2 hari sekali
- ia juga menunjukkan bahawa lelaki yang makan ikan 2 hari sekali mengurangkan % kematian berbanding diorang yang tak makan ikan
(ape kaitan ikan ngan kualiti seksual lelaki? tah! pikir sendri..)


4) Ghairah ngan vasektomi
- vasektomi ialah ...................... pemotongan dan pengikatan pada vasa differensia kanan dan kiri
(untuk lebih detail, sila klik sini ataupun sila bertanya pade dokter pakar)
- kajian dah dijalankan ke atas > 400 lelaki kat indonesia yang mane menunjukkan kaedah vasektomi merupakan salah 1 cara terbaek dalam usaha menambahkan ghairah lelaki semasa melakukan seks
(huh? ade jugak ek camtu?)

6 comments:

  1. huh.! sebab tuh eman x pakai handphone. pakai iphone je. hm. iphone ok. hahaha

    ReplyDelete
  2. @AIman_De_Cloud
    yeke?
    iPhone tu bkn kategori 'handphone' gak ke?


    (ta tau la kalo iPhone tu sejenis alien..ngee~)

    ReplyDelete
  3. weiii aku pakai tepon kuat je sperma aku ni...pe cer???

    ReplyDelete
  4. @HaNTwO
    ceh..
    ko dah try test ke?
    haa..jgn try test kat jalan yg salah...
    :p

    ReplyDelete
  5. try ape plak?? aku lum akhil baligh lagi la...

    ReplyDelete
  6. @HaNTwO
    cit podaa..
    tak ngaku blm akil baligh?
    mau kene sunat skali lagi ke,der?

    hak hak hak...

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.