CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 September 2010

Sabtu + Ahad = penat giler

Farah Zahid | 22:58 |

Okeyh guys,
aku ta mau merepek meraban ape2 kat entri hari nih,
(ceh, silap2 merapu tah hape2)
Tade, tade, aku ta mau merapu ape2,
aku sangat penat..
Tentatif aku sepanjang sabtu + ahad ni lebih kurang camni ar.

SABTU
aku keje dari pagi dan pulang ke rumah selepas jam 6.30,
nak balek awal pun tak boleh sebab ujan turun agak lebat,
(lebat yang baru reda, jadi laa renyai2..),
then petang tu jugak aku dapat info bahawa kami 1 famili akan kuar jenjalan,
yoshh...!!
kuar jenjalan kat BP Mall,
sori, aku takde amik gambar BP Mall tu, korang imagine je laa ek,
mall macam Mid Valley, tak pun macam Sunway Pyramid, tak pun macam Mines,
hua hua hua...
pas maghrib je terus gi BP Mall, wat ape je?
dah name jenjalan, cuci mate, window shopping ar kan..
gi Popular jap, gi Pacific jap...
dan destinasi terakhir adalah kedai handphone..
maka hasilnye adalah :

touchscreen yang sempoi

AHAD
awal pagi dah bangun dan bersiap2,
gi beraye umah sedara belah abah aku dan kenduri sepupu abah aku kat area Kluang..
memang sakan ar...
sampai kat umah selepas masuk asar kat kawasan umah aku, pehh.....
sampai umah, kemas2 ape yang patut,
dan akhirnye,
........zzzzzZZZZZZzzzzzZZZZZzzzz.........

Cukup.
saat ni aku sedang menggodeh mende alah touchscreen aku tu,
(jangan anggap ia mahal, okeh? tak mahal pun..huhuhuhu...)



p/s :
hepi besday ke-3 utk 6220c pada bulan ogos kemarin..

8 comments:

  1. @suffer8zine
    hek,
    baru tapi murah je pun...
    huhuhu..
    ^.^

    ReplyDelete
  2. x silap Mika...hp CSL tu kluaran Malaysia kan? o.o
    erk. xsilap Mika la. kalo silap, sori. >.<

    ReplyDelete
  3. @~Mika Darkness~
    yep,
    CSL adalah produk malaysia,
    sj mau coba hp buatan negara sendiri..
    ^.^

    ReplyDelete
  4. perghhh byk duit hang..bak mai 1 pasal tepon aku dah nazak giler..

    ReplyDelete
  5. @HaNTwO
    byk la amat duet ku,
    har har har..

    psst:hp tu < 400 je..huhu..

    ReplyDelete
  6. yeke 400? bestnye touch screen..nmpk cun~!!

    ReplyDelete
  7. @Khumaera Ismail
    yep..
    tu la argenye..
    agak murah la compared ngn hp2 laen yg lg advanced,
    ni wat ade2 aje..
    back-up hp..ngee~

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.