CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 September 2010

Pelajar Hamil Daftar Diri

Farah Zahid | 20:13 |
Hari ini, seramai 5 orang pelajar hamil dah pun mendaftar diri kat sekolah untuk pelajar hamil kat Melaka.
Pelajar2 ni hadir mendaftar bersama kuarge diorang,
dan merupakan kelompok pertama yang daftar kat sekolah tu.
Dikatakan diorang akan menduduki SPM pada hujung tahun ni dan telah hamil lebih kurang 6 bulan yang lalu.






p/s :
positif atau negatif?

14 comments:

  1. O_O what the...?? haih... mmg bgus la ade sekolah khas cmtu. tp, ni mcm encourage dorg utk wat prkara2 maksiat lg je.
    hm... xtau la. but that's my opinian.

    ReplyDelete
  2. @~Mika Darkness~
    tiap 1 mende tu ade +ve dan -ve nye..
    ^.^

    ReplyDelete
  3. time nak spm la nanti nak beranak. aduhai

    ReplyDelete
  4. @adrinaqamarina
    nak wat cemane?
    jwb exam kat hospital la kot..

    ReplyDelete
  5. kekadang pk cam bgus gak de skolah cmnie..tp kekadang jugak ade terasa..kerajaan wt cmnie buley ke kurengkan masalah mksiat??hoho...

    ReplyDelete
  6. Bila ap yg Islam tetapkan xnak ikut macamnilah jadnya..klu ikut hukum yg Allah dah tetapkan insyaAllah maksiat dapt dikurangkan..wallahuaalm..

    ReplyDelete
  7. huhu kesiannya.....tapi xpe ade saluran yang betul supaya diorg leh ambik spm...

    ReplyDelete
  8. 4 me, it's a good start actually...
    bukan nk encourage org wat maksiat, tp hakikatnya masalah ni dah meruncing sgt...
    at least mereka masih ada saluran utk truskan idup sbg manusia...

    ReplyDelete
  9. @Miss Rara
    tu la..
    tak tau nak cakap ape..
    ade +ve ade -ve..

    ReplyDelete
  10. @Nadia
    seharusnye kite kembali ke pgkl jalan,balik brpegang pd jalan yg diredhai Allah..
    wallahualam...

    ReplyDelete
  11. @HaNTwO
    sian tak sian..
    drpd diorg buang anak merate2..
    dulu,b4 buat anak,pikir2 la kan..
    skrg,tak bleh undur mase,
    hadapi je laa..

    ReplyDelete
  12. @cEro
    ye,msng2 pny pndpt.. :)
    cume hrp generasi akan dtg tak terus rosak dengan barah sosial camni..

    ReplyDelete
  13. ok je bagi aku, bukan nak galakkan maksiat, tapi its life...semua orang deserve untuk tentukan masa depan diorg....xkan sebab hamil then x payah amik exam? hurm by the way aku salute mereka yg daftar exam nie...as long as diorg still fikir furture diorg even xtau lg akan dtg diorg sedar or not...

    ReplyDelete
  14. @~Mika Darkness~

    OMG. saya setuju dngan mika darkness. this is not preventing but more to encouraginggggg. God, semoga kita semua tergolong dalam golongan orang yang mendapat hidayah.

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.