CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 September 2010

Melayu dan seks

Farah Zahid | 15:25 |
Ish, nape aku wat entri pasal nih?
Aku cume terpikir jek,
nape orang suke bace sumthing yang berkaitan ngan SEKS?
ape? dah tak ade motif laen ke?
(aku termasuk gak ke? hu hu...)

Okeh, sekarang mase untuk serius plak.
Korang mesti dah sedia maklum, ape itu seks dan yang bersangkut paut sama waktu ngan isu tu.

"So, ape gune ko wat entri pasal seks? giler nak femes ke hape?"
"Samdol, aku bukan nak mengajo atau bersyarah pasal subjek bio or seks or wateva okeh?"


Actually,
topik pasal seks ni meluas dan bukan motif aku untuk melucah semate2, alrite?
Yang wat aku jadi panas ati ialah cket punya berlambak2 berita pasal seks kat tempat kite.
Ah, korang tak kan tak bace paper? tak tengok berita? tak dengar radio?
Rogol, seks bawah umur, zina...bla-bla-bla....
Kire tu pasal seks jugak la kan? kan? kan hamzah?
(tetibe kuar name hamzah lagik, walaupun dia tak terlibat ape2, huarghh..)
Aku macam nak sula je sekor2 yang terlibat ngan perbuatan tak senonoh, tak bermoral,
dan tak bertamadun neh.


Allah taala kalo nak turunkan bala, bukan kat orang yang buat jenayah or wat maksiat semate2,
tapi sape2 yang berada dalam area tu jugak terkena.
Tak penah ke bace sirah2 or sejarah2 pasal bala bencana yang diturunkan zaman nabi2 terdahulu?
atau langsung bute sejarah?
hurmm.......
*with sigh*




p/s :
Allah taala itu Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..

16 comments:

  1. ler sex ngan manusia kan dah sebati....aku pun kalo bab ni laju je baca...hahahaha...tapi bab sula tu aku rasa kejam ngat la....kalo kalo tembak guna kete kebal aku setuju..

    ReplyDelete
  2. @HaNTwO
    beb,ape barang tembak ngan kete kebal,lagi dasat tuh..
    kejam,kejam,kejam.....
    hek hek hek...

    ReplyDelete
  3. benda ni dah jadi caera hidup orang melayu zaman sekarang...
    tu yang susah tu...
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. @Aizat Shafiq
    bahaye kan?
    akhir zaman sungguh....
    ish3...
    (-_-')

    ReplyDelete
  5. pendidikan seks..itu perlu..kowt..
    :D

    ReplyDelete
  6. No comment..
    [sorry ter"comment"]
    Haha..

    ReplyDelete
  7. @saya_arief
    wajar tak wajar la,
    dikhuatiri akan bertambah mslh jenayah dan sosial...
    huhuh...

    ReplyDelete
  8. @d_tieah
    it's ok..
    ade komen gak kan?
    hik hik...

    ReplyDelete
  9. sebab berkaitan dgn nafsu..sbb tu depa smua mnat..hahahaha

    ReplyDelete
  10. Mmg skrg ni creepy gila.. buat bnda2 x senonoh kt tempat awam.. last bala dtg.. org yg tak terlibat pun kena sekali..

    ReplyDelete
  11. kalau kita x minat sex...
    manusia memang x berkembang...
    tapi kalu minat sex sejenis..sama la jugak...

    ReplyDelete
  12. @Pencacai Alim
    ish3...
    ms wat x hengat ape..
    dah wat,br teringat?
    mcm2 hal...
    setan pny keje..

    ReplyDelete
  13. @WZulhilmi
    tau xpe..
    kalo bala kene kat org yg wat tu aje xpelaa..
    ish..selisih sume2 tu..

    ReplyDelete
  14. @orang-orang
    tu kena ikut saluran yg betui ar kan?
    bukan yg tak betui..
    yg haram tu la yg nak diikut,
    pe kejadahnye?

    ReplyDelete
  15. kalo Mika, Mika x pkai sula2 ni. or even tembak pkai kete kebal. cepat sgt mati. kalo Mika, amik pisau, mula2 tikam tgn die. lps tu tikam kaki lak. n then tikam kat mn2 tmpt yg selain dr jantung. last skali baru jantung. biar die merana sepuas2nye. hahahahahahaha!!!!

    *uih! jgn tiru aksi ni. ni kalo nk wat cter seram boleh la ea. hrp mklum. :P

    ReplyDelete
  16. @~Mika Darkness~
    uishh...ganaz eh..
    ade dulu pnh dgr org sbut2,
    kalo yg lelaki,dikasikan aje..


    (kasi oke? bukan bagi..)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.