CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 September 2010

Khas : Terjah @ aizatshafiq.com

Farah Zahid | 21:35 |


Actually, aku dah lame follow blog si aizat shafiq ni,
cume belum berkesempatan untuk menaip special entry untuk dia,
related to entri dia yang pasal terjah2 ni laa...
hehehehe..

Tiap kali aku punye waktu,
aku jengah blog aizat ni untuk membaca entri yang besh2,
dan tinggalkan komen2,
kadang2 juz jadi silent reader untuk beberape waktu.
Blog ni pun banyak tips2 untuk blogger, siap tutorial lagik.
mau tak besh? :)

Background blog ni sempoi aje, redup mate memandang,
maksud aku redup ni, kire nyaman je,
bile blogwalking, jengah blog ni,
tenang, nyaman, damai...
(walaupun blog aizat ni takde pic pokok2, ehe..)

Okeh, stop.
Aku ta mau merapu bukan2 pasal blog aizat ni,
kang tuan blog marah plak,
har har har..
So, korang rajen2 ar singgah kat blog aizatshafiq.com ni..
^__^






4 comments:

  1. thanks diatas review tu ye...
    nanti akan direview balik...
    =)

    ReplyDelete
  2. @Vanilla Popsicle
    ade gak terjah,
    cume jd silent reader..
    :)

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.