CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 September 2010

Entri ke-100 : Celcom Broadband

Farah Zahid | 11:27 |

Opss..
ini bukan entri untuk mempromo celcom broadband,
jangan salah paham, oke?
ni adalah entri ke-100 bagi blog masam-manis,
malangnye semasa aku menaip entri neh,
speedo broadband aku berada pada level yang tak memuaskan ati aku,
maka dengan itu tidak laa aku dapat blogwalking seperti sebelumnye,
susah amat untuk aku berbuat demikian semenjak dua menjak ni..
*****sigh*****

Sedang menaip entri syok2 khusyuk giler,
sekali nak save, tak pass, aishh...
"The device is disconnected",
hampas hampagas sungguh laa...

So sorry,
coz aku tak dapat nak blogwalking dan skodeng2 blog laen,
2-3 hari ni memang speedo broadband aku ade problemo de amor,
aku nak maen game online pun amat la payah sebab device asek DC je,
jangan nak suh aku tuka pakej or tukar telco lain plak,
.......miahahahaha.......
kalo nak tuka pun, maybe lagi 5 or 6 bulan kot?
har har har...






p/s :
plan tarikh untuk amik jubah konvo

4 comments:

  1. senang cakap sume berukbabunband ni suck ar...aku pun ngah tahp benci giler ni..

    ReplyDelete
  2. @HaNTwO
    wakakakak.....
    cam syial jek speedo bband skrg ni.
    apekah telco2 ni sume sdg upgrade serentak?
    or diorg ade konspirasi?
    har har har......

    ReplyDelete
  3. O_O ayaz main game online??? game ape?

    ReplyDelete
  4. @~Mika Darkness~
    err..
    travian..
    pnh jumpe tak?

    ^.^

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.