CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

16 September 2010

Celebration

Farah Zahid | 12:45 |
16 September 2010.
Pertama kali negara kita sambut Hari Malaysia tahun nih.
(ye ke 1st time?hukhuk...)
Hari Kebangsaan dah sambut kali ke-53,



16 September 1963 adalah tarikh penubuhan persekutuan Malaysia,
yang disertai oleh Persekutuan Tanah Melayu, Sabah, Sarawak dan Singapura,
tapi Singapura telah menarik diri dari persekutuan pada 1965.
Untuk detail lagi, lawatlah Sejarah Malaysia.
Pada hari ni kite celebrate Hari Malaysia,
so, dapatlah cuti lagi sehari..ehehehe...

Di samping itu,
ade lagi 1 event yang aku tak lupe berkait ngan tarikh ni,
tarikh penting tuh,
iaitu besday adik lelaki aku, miahahaha...
Dia sangat beruntung kerana pada hari lahirnye,
adalah cuti umum Hari Malaysia.
So, boleh laa dia celebrate 2 event sekaligus,
hihihihi.....





p/s :
nak cari hubby yang besday dia jatuh hari cuti kat malaysia, oke tak?

4 comments:

  1. birthday gua hari ni.. so jom kawin

    ReplyDelete
  2. @hamzah ian
    wawawa...
    bleh,kasi dulu i/c ko kat aku..
    :p

    ReplyDelete
  3. aku x sambut pasal aku lahir kat london... :P

    ReplyDelete
  4. @HaNTwO
    jauhnye tmpat lahir?

    ;p

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.