CLICK HERE FOR FREE BLOG LAYOUTS, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 May 2010

Kala tengah malam

Farah Zahid | 02:26 |
...aku akan ber'blog'ing dan mencari idea-idea untuk post sesuatu isu.
Mungkin waktu paling sesuai aku ber'blog'ing adalah waktu tengah malam, sebab masa ni laa kelajuan broadband yang aku guna ni berkali ganda lajunya berbanding waktu siang.

Sambil aku menaip ni, kepala otak ni memikirkan macam-macam hal.
1) Kerja apa yang aku boleh dapatkan untuk sementara waktu ni?
2) Bersedia ke aku untuk hidup bekerjaya?
3) Camne hidup aku nanti bila dah bekerja?
4) Hmm, bila pulak jodoh aku akan sampai? (yang ni, soalan cepu emas,hehehe..)

Ada lagi soalan yang berlegar-legar dalam kepala ni..tapi yang tu jelaa aku taipkan.
Haa..ni aktiviti aku, dari dulu lagi.dah bermula pun, cuma tak aktif je.
Aku pernah hasilkan cerpen dan beberapa sajak, tapi tu dah 4-5 tahun lepas.so sekarang aku plan nak aktif semula dalam bidang nih.
Tiba-tiba rasa tak sabar pulak nak buat cerpen.tapi setakat cerpen jelaa.tak larat nak buat novel.baca novel aku memang no hal punya..!ehehehe...

6 comments:

  1. suka2..nnt dah tulis silalah upload yer..hehe

    ReplyDelete
  2. nadia,insyaAllah..akn aku usahakan dlm ms yg trdekat.. ;)

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..aku support dr jauh..hehe

    ReplyDelete
  4. farah xnak g karnival kerjaya kat pwtc weekend ni?

    ReplyDelete
  5. mcm nk gi, tp geng xde..lgpn nk stay kt mn je..ko gi sne ke nadia?

    ReplyDelete

terima kasih sebab sudi komen di entri ini,
sila datang lagi untuk memberi komen.

(^o^)

Entri Popular

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright Reserved © 2010-2015 musafir-di bumi-Tuhan. Powered by Blogger.